Ontdek Sauerland: Sundern & Sorpesee

Deze reis was al even uitgesteld i.v.m. corona. Maar eindelijk was het zover. Een heerlijk weekje Sauerland ontdekken. In Sundern om precies te zijn. Met vlakbij de prachtige Sorpesee. Wow, wat een prachtige omgeving! Echt genieten op maar zo’n korte reisafstand van Nederland eigenlijk. Mooie heuvels en prachtige natuur. Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden:

Duurzame verjaardagskalenders natuur

Bekijk en bestel 1 van mijn duurzame verjaardagskalenders hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Leuk als je mij volgt