Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Vernieuwde website

Estherwagensveld.nl & fotograafessie.nl

Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan nieuwe websites: estherwagensveld.nl is vernieuwd en fotograafessie.nl is erbij gekomen. 

In juni ben ik voor mijzelf gestart als creatieve communicatieadviseur en al langere tijd werkte ik aan natuurfotografie. estherwagensveld.nl is ingericht op mijn werk als communicatieadviseur. Maar uiteraard is de combinatie met fotografie en communicatie ook mogelijk, dat vind je op deze website ook terug. 

Fotograafessie.nl

Ik vond dat mijn natuurfoto’s een aparte website verdiende en ook een eigen online winkel. Daar kun je nu gemakkelijk de verjaardagskalenders en ansichtkaarten bestellen. Uiteraard wil ik de webshop nog verder aanvullen met nieuwe fotoproducten. Zo is fotograafessie.nl ontstaan. 

Esther Wagensveld | Creatief Communiceren

Mijn missie

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven. 

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Maar vind je het lastig om jouw verhaal duidelijke woorden te geven? Of zoek je creatieve communicatiemiddelen om jouw missie goed over te brengen? Het is belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten. 

Bij mij ben je aan het goede adres om jouw duurzame boodschap naar buiten te brengen. Ik zorg voor de juiste woorden en beeld, zodat je opvalt en gezien wordt.

‘Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!’

Diensten

Je kunt bij mij terecht voor:

Download mijn brochure

Download een overzicht in PDF van mijn diensten